sakarya (adapazarı) kabak tatlısı, süper


Sakarya (adapazarı) kabak tatlısı. dillere destan kabak tatlısıdır. Adapazarı kabak tatlısı’nın özelliği, kabağın uzun süre ağır ağır pişirilerek karamelize edilmesi ve cam gibi görünüm almasıdır. Adapazarı kabak tatlısı’nın tarifini internette bulmak mümkün değil. Adapazarı kabak tatlısı kireç kullanılarak yapılmaz. Bu tatlı tamamen Adapazarı kabak tatlısı’nı yapan kişinin becerisine bağlı birşey.

Sakarya (adapazarı) kabak tatlısı’nı merak ettiyseniz eğer; bu işi internet ortamanında tarifini paylaşan bir site mevcut. İlgili yemek sitesi tarifini karamelize kabak tatlısı başlığı ile yayınlamış. Adı karamelize kabak tatlısı olsa da, verilen tarifle yapılan kabak tatlısı Adapazarı kabak tatlısının orijinalidir. İşte adresi tıklayıp tarifini inceleyebilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 kilo pirinç kaç su bardağı

tavuk haşlarken sıcak su mu soğuk su mu konur

nohut yemeğine ne kadar su konur

yemek yapımında sebze pişirme sırası