Dana eti kıymalı karnabahar yemeği tarifi, nasıl yapılır? Kıymalı karnabahar yemeğini bir de, bu tarifle deneyin. Bilirsiniz; karnabahar yemek tarifleri, yemeği tarif ederken karnabahar çiçeklerini dal dal ayırın diye başlar. Bu tarif, karnabaharı kuşbaşı doğrayın der. Karnabaharı ikiye bölün, ortasındaki koçanı çıkarın. Karnabaharı kestiğiniz yüzeyin üzerine yatırın ve istediğiniz gibi dilimleyin. Dilimleri arzu ettiğiniz gibi kuşbaşı doğrayın. Korkmayın karnabahar doğramakla ziyan olmaz. Aksine kuşbaşı doğramak yemek yapımını kolaylaştırdığı gibi, yemeğin lezzetini artırır. Afiyet olsun. Kıymalı karnabahar yemeği malzemesi: bir kilo karnabahar 250 gr. dana kıyması altı kaşık zeytinyağı bir kaşık domates salçası bir kuru soğan iki diş sarımsak bir tane havuç üç su bardağı sıcak su karabiber, pul biber, kimyon tuz